Karrieretræning

Blev bedre når du går til castings og få mere succes i det du laver.

Der er rigtig mange ansøgninger i forbindelse med castings. Du kender det sikkert selv – det ene afslag efter det andet. Hvorfor er det sådan?

  • Er det din erfaring som ikke er god nok?
  • Kan det være det du skriver – eller måske ikke skriver i din ansøgning?
  • Hvordan sælger du dig selv?

I forbindelse med filmprojekter til både reklame, kort- og spillefilm, har jeg set mange eksempler på hvordan man skal gøre det og bestemt også hvordan det ikke skal gøres. 80% af de ansøgninger jeg modtager bliver som oftest sorteret helt fra. Ikke fordi personerne nødvendigvis ikke er dygtige nok, mere fordi deres måde at promovere sig selv er alt for uinspirerende.  De personer der går videre i en vurdering, er dem som har gjort sig nogle overvejelser og sat sig mere ind i det de søger på.

“Jeg har en drøm om at blive skuespiller”

Den sætning hører jeg ofte og det er noget af det første du skal pille væk fra dit mindset. En drøm er for defust og noget som kan virke uopnåeligt. Du skal ændre dit mindset til at sige “Jeg VIL være skuespiller”. Så har du taget det første skridt for at nå dit mål.

Drukner i alt for lange CV med erfaringer som er irrelevant

Jeg oplever ofte at ansøgninger bliver vedhæftet med lange CV om både model, statist og skuepiller jobs. Der bliver ikke kigget på det og det samme hører jeg fra mine kollegaer i branchen. Dit fokus skal være et helt andet sted – i dit udtryk og performance. Glem din statist erfaring hvis du vil være skuespiller, kort dit CV ned til det som er relevant for det som du stræber efter. Det er ikke mængden der gør dig til en god performer. Vil du være en god statist? Så skal dit fokus være på hvad de dygtige statister kan – for der kan du også gøre en markant forskel!

Bliv bedre til at få jobs og derved kommer de sjove oplevelser

Jeg kan hjælpe dig med at blive bedre til at skille dig ud fra mængden. Hvis du vil opnå dit mål, kræver det arbejde og fokus på detaljerne.

Bliv skarpere i dit udtryk og få hjælp via nedenstående løsninger:

Pakke 1:

  • Gennemgang af dit materiale
  • Lave en plan for hvad du bør optimere (hvis jobs ikke kommer til mig, så må jeg komme til dem).

Forvent ca. 1 time som enten sker ved personligt møde eller skype.

Pris kr. 495,-

Pakke 2:

  • Bliv instrueret/coachet i dine 2 næste castings eller øvelser
  • Filmet med ordentligt billede og lyd

Pris kr. 995,-

Pakke 3:

  • Få lavet målrettet profilering, som kun viser dig på en film, ligesom nedenstående eksempel. Eller få filmet en af dine egne scener med dit skuespil (gerne hvor du har en modspiller til at hjælpe dig).

Pris kr. 1.995,-

Individuel karrieretræning

Der er selvfølgelig også mulighed for at lave en pakkeløsning som indeholder netop det som du har behov for. Kontakt mig for pris.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Peter/PSFILM

Alle priser er inkl. moms.